[Logo] FantasticX Support - FantasticX Support
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Groups] Back to home page 
[Register] Register / 
[Login] Login 
nike Dames sale 2018  XML
Forum Index » FantasticX SDK Support
Author Message
gdxiotqJoined: 06/03/2018 06:02:27
Messages: 2
OfflineTwintig jaar later: 2017 is het jaar waarin we de 20ste verjaardag van de Nike Air Max 97 vieren.

Een van de nike Schoenen meest herkenbare silhouetten van Nike's portfolio, het werd begin dit jaar retro-stijl in de oorspronkelijke vorm en colorway, de 'Silver Bullet', maar het lijkt erop dat Nike het feest voor augustus heeft bewaard.

Afgezien nike Heren Schoenen van een aantal coole nieuwe introducties in termen van kleuren en materialen, zoals su├Ęde of slangenhuid voor een premium uitstraling, krijgt de Air Max 97 zijn grootste upgrade tot nu toe, de Nike Air Max 97 Ultra 17.

De gemoderniseerde nike Dames sale 2018 Ultra 17 is voorzien van een enkellaags bovenwerk om zijn kenmerkende lijnen te benadrukken en introduceert een nieuw Air PSI-niveau op de enige unit dat het gewicht vermindert en het comfort verbetert. In dat opzicht maakt niemand een echt feest zoals Nike.

De nieuwe NIKE AIR MAX 97 Nike Air Max 97 Ultra wordt gepresenteerd op een inhaalmanier waarbij 8 nieuwe prachtige kleurenbanen tegelijk vallen, 'Mint', 'Marina Blue', 'Silver Bullet', 'Midnight Navy', 'Light Bone', 'Rose Gold' , 'Triple Black' en 'Black/White', genoeg opties voor elke smaak in zowel heren- als damesversies.

http://www.winkelhao.com/

This message was edited 1 time. Last update was at 06/03/2018 06:16:26

 
Forum Index » FantasticX SDK Support
Go to:   
Powered by JForum 2.1.9 © JForum Team